Kraftig irritert over stengt E6

Den kvinnelige sjåføren var ikke begeistret for rundturen på Sveberg. 

Nyheter

Ei trondheimsdame har sendt brev til Statens vegvesen og spurt om hun kan få kompensasjon for unødig bruk av bensin og bompenger. Hun skulle kjøre fra Trondheim til Levanger og da hun kom til Sveberg var E6 stengt.

Sperring

«Her var det satt opp sperring og blinkende skilt om at vi måtte kjøre av E6 og videre på E6 sørgående retning. Videre var det ingen skilting om omkjøringen. Jeg ante ikke hvor jeg skulle kjøre og ble da tvunget til å kjøre tilbake til Trondheim igjen og kjøre gammelveien. Etter å ha ha fulgt gammelvegen et stykke var E6 plutselig åpnet igjen», skriver hun.

Ekstra bensin

Hun skriver videre i brevet til vegvesenet:

«Jeg brukte masse ekstra bensin, bompenger og tid. Jeg kom for seint til avtale i Levanger som jeg i utgangspunktet hadde god tid til. Kan jeg få kompensasjon for all unødvendig bensin og bompenger», skriver damen og legger til at dette var en sur opplevelse.