Ble nestleder i Trøndelag Senterparti

Valget avgjort på lørdag.

Ole Herman Sveian fra Malvik blir ny nestleder i Trøndelag SP.   Foto: Arkiv

Nyheter

Ole Hermann Sveian fra Malvik ble sist lørdag valgt til 2. nestleder i Trøndelag Senterparti. Sammen med den nyvalgte lederen, Gunn Iversen -STokke fra Skaun og 1,. nestleder Per Olav Tyldum fra Overhalla, skal han skal lede partiets desidert største fylkeslag med rundt 3000 medlemmer, og som har 20 ordførere og fylkesvaraordføreren

Ole Hermann Sveian er som kjent varaordfører i Malvik, der han er tilbake i politikken etter noen års pause.

I tillegg til ledertrioen består styret i Trøndelag Sp av Kari Anita Furunes (Meråker), Steinar Bach (Lierne), Mariell Toven (Trondheim), Geir Arild Espenes (Oppdal) Hanne Haldogard Bjørkli (Orkdal), Pål Sverre Fikse (Verdal), Astrid Jakobsen (Osen) og Tone Beate Fossli (Namdalseid).