- Vi har fått en del spørsmål fra skyttere og andre som ønsker å leie campingvogn her i Stjørdal. Mange kommer langveisfra og flere kan tenke seg å leie campingvogn. Her er det mulighet til å gjøre seg noen kroner, oppfordrer campingsjef Sætnan knappe halvåret før det smeller på standplass både på Frigården og i Leksdalen skytefelt i Elvran, sier Sætnan i en pressemelding.

Camping på privat grunn

Det er mulig å leie ut vogn enten fra skyttercampene som er ved Lånke skole, ved Fjellhallen og ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal og på Årsøya i Selbu. Flere har allerede gjort avtale om å campere på annen privat grunn i distriktet også.

LS2018 har en grei oversikt over utleieboliger, hytter og leiligheter på hjemmesiden ls2018.no. Her er det også mulighet til å registrere sin campingvogn for utleie.

Bør være «bobar»

- Det er ikke noe krav til standard på campingvogn men den må være godkjent og «bobar». Et priseksempel som er gitt er for eksempel 10.000 kroner i leie for ei nyere vogn i uken det foregår Landsskytterstevne. Det er likevel utleier som bestemmer prisen, tilføyer Sætnan.

Landsskytterstevnet foregår i Stjørdal fra 1. til 11. august i år og det er ventet at innbyggertallet i Stjørdal vil fordobles under stevnet. Svært mange skyttere og familier trenger et sted å bo.