«Jeg heter Quality Airport Hotel Værnes og er et 38 år gammelt hotell som leter etter en ny hjertevenn. Kjenner du noen som leter etter en hjertevenn som meg, eller tror du vi er en god match?» heter det i et utdrag fra kontaktannonsen.

–På tide med en hjertevenn

–Vi har aldri lagt ut en slik kontaktannonse før selv om vi har hatt lignende samarbeid tidligere. Det var hotelldirektør Kim Engan Strand som huket tak i meg og mente at det var på tide med en hjertevenn, og slik startet ideen, forteller Marthe-Lise Lein, markedskoordinator for hotellet.

Ifølge Lein har det ikke blitt satt rammer for hva samarbeidet skal gå ut på, fordi dette skal bestemmes sammen med hjertevennen. Likevel kan det tenkes at hotellet stiller med alt fra mat, møterom og overnatting for sin nye utvalgte.

Hos Quality Airport Hotel Værnes finnes det både husrom og hjerterom for den heldige utvalgte.

Inviterer til frokostdate

Lein forteller at de har fått god respons på annonsen der søknadsfristen er satt til 18. mars.

– Etter denne datoen inviterer vi mellom tre og fem personer, organisasjoner eller bedrifter på frokostdate. Grunnen til at vi inviterer til en såkalt frokostdate er fordi vi spiller videre på tonen i kontaktannonsen. Vi ønsker å møte dem personlig og inngå en dialog, slik at vi kan bli bedre kjent.

I annonsen etterlyses det ærlighet, takhøyde, godt humør og omtanke for lokalsamfunnet. I tillegg må man selvsagt være bosatt i Stjørdal eller nærområdet ettersom hotellet ikke kan flytte på seg.

– Andre kriterier har vi ikke satt. Vi blir kjent med kandidatene, også tar vi det derfra, sier hun.