Fredag ettermiddag signerte sjef for Hell Catering, Turid Følke Svensson, kontrakten som virkeliggjør den nye kafeen.
Hun har det travelt frem til åpningen førstkommende torsdag.
Viderefører konseptet
– Det er hektiske dager, men jeg gleder meg, sier hun.
Hell Catering så dagens lys i Domusbygget i Stjørdal i 2014. Tradisjonen om å lage god hjemmelaget mat til hyggelig pris skal nå videreføres til nabokommunen.
– Den nye kafeen skal ha det samme konseptet som det vi har i Stjørdal. Det blir alt fra kjøttkaker, pizza, suppe, sodd, spekemat og mye mer.
Følke Svensson nølte ikke da hun fikk tilbudet om å utvide bedriften til Malvik.
– Et artig og utfordrende tilbud. Dette blir bra, understreker hun.
– En aktør med ryggrad
Administrerende direktør i Nærsenter Utvikling, Halvor Krafft, forteller at Hell Catering tar over lokalene etter Perla restaurant og kafé i Malvik Senter.
Kafé har stengt dørene i kjøpesenteret
– Det er ingen hemmelighet at senteret trenger noe nytt. Selv om vi ikke er helt i mål, så har vi mange positive prosesser på gang, sier han.
Krafft tror den nye kafeen vil bli tatt godt i mot.
– Nå får vi inn en aktør med ryggrad. De virker veldig solide.
– Har du fått smakt på maten til Hell Catering?
– Nei, men det skal jeg gjøre på torsdag, fastslår han.