Fredag ettermiddag signerte sjef for Hell Catering, Turid Følke Svensson, kontrakten som virkeliggjør den nye kafeen.

Hun har det travelt frem til åpningen førstkommende torsdag.

Viderefører konseptet

– Det er hektiske dager, men jeg gleder meg, sier hun.

Hell Catering så dagens lys i Domusbygget i Stjørdal i 2014. Tradisjonen om å lage god hjemmelaget mat til hyggelig pris skal nå videreføres til nabokommunen.

– Den nye kafeen skal ha det samme konseptet som det vi har i Stjørdal. Det blir alt fra kjøttkaker, pizza, suppe, sodd, spekemat og mye mer.

Følke Svensson nølte ikke da hun fikk tilbudet om å utvide bedriften til Malvik.

– Et artig og utfordrende tilbud. Dette blir bra, understreker hun.

– En aktør med ryggrad

Administrerende direktør i Nærsenter Utvikling, Halvor Krafft, forteller at Hell Catering tar over lokalene etter Perla restaurant og kafé i Malvik Senter.

– Det er ingen hemmelighet at senteret trenger noe nytt. Selv om vi ikke er helt i mål, så har vi mange positive prosesser på gang, sier han.

Krafft tror den nye kafeen vil bli tatt godt i mot.

– Nå får vi inn en aktør med ryggrad. De virker veldig solide.

– Har du fått smakt på maten til Hell Catering?

– Nei, men det skal jeg gjøre på torsdag, fastslår han.