Tor Jakob Reitan som leder hovedkomiteen for gigantarrangementet gleder seg over at så mange ønsker å stille opp som frivillige under Landsskytterstevnet.

– Vi trenger mellom 500 og 700 frivillige til sammen for å kunne gjennomføre et trivelig arrangement, sier Tor Jakob Reitan til Bladet.

Hjemmebane

Han gleder seg over at rundt 200 av de frivillige fant vegen til kickoff-kveld i forsamlingshuset Sagatun på hans hjemmebane på Haraldreina onsdag kveld.

Her ble det gitt orienteringer om organisasjon og arbeidsoppgaver. Både hovedkomitéleder Tor Jakob Reitan, John Anders Leikvold fra Hell Arena og oberst Håkon Warø fra Værnes Garnison orienterte forsamlingen. Også stjørdalsordfører Ivar Vigdenes kom innom arrangementet.

Blomster og renhold

Hazel Wollf og Gry Aspaas er to av de frivillige som gleder seg til jobben. Wollf skal være med og ha ansvar for blomsterdekorasjonene under stevnet. Hun skal være med og sørge for dekorasjoner på arenaer og scene. Og ikke minst noen hundre blomsterbuketter som skal deles ut.

Gry Aspaas er med i gruppa som har ansvar for renhold på campene. Det skal opprettes camper ved Stokkan ungdomsskole i sentrum av Stjørdal, ved Lånke skole og i Selbu og Meråker.

Gjertrud Leikvoll Laukvik er medlem i hovedkomiteen. Hun skal ha ansvar for servicesenteret under stevnet.

Fullt hus i Sagatun onsdag kveld under kickoffarrangementet for frivillige til landsskytterstevnet. Foto: Jan Erik Sundøy

Imponert

Tor Jakob Reitan er imponert over at så mange ønsker å stille opp som frivillige.

– Nå skal vi bidra til at alle trives og vise fram Stjørdal fra sin flotteste side. Vi skal alle være gode verter og ambassadører for Stjørdal, sier LS-sjef Tor Jakob Reitan.

Landsskytterstevnet er det desidert største idrettsarrangementet i Norge.

6.500

Hovedkomitéen regner med at 6.500 skyttere vil delta i stevnet på arenaen ved Frigården i Lånke og Leksdal. I tillegg kommer slekt og venner og andre besøkende.

Tor Jakob Reitan blir ikke overrasket om landsskytterstevnet vil trekke rundt 20.000 mennesker til Stjørdal mellom 2 og 10. august.