– Jeg har tatt en avgjørelse som har vært fryktelig vanskelig, skriver Hanne Myrvang på sin facebookl-profil.

1. april slutter hun som daglig leder i Frivilligsentralen i Stjørdal.

Tøff prosess

– Det har vært en tøff prosess og en tøff tid. Styret og jeg er ikke enige om veien videre og hvilke verdier som er viktige. Jeg ønsker det beste for Frivilligsentralen og velger å ta dette som en kvinne, skriver Hanne Myrvang.

Hun utdyper ikke hva uenigheten mellom henne og styret handler om.

Bladet.no forsøkte søndag å komme i kontakt med Hanne Myrvang. Men hun var ikke tilgjengelig. Det var heller ikke styrets leder Katarina Sederholm Hoff.

Stolt

På facebook skriver Hanne Myrvang at hun har lært så utrolig mye i løpet av årene på frivilligsentralen. Hun takker alle for gode klemmer, latter, tårer, omsorg og raushet.

– Jeg er så utrolig stolt over hva vi har bygd opp og hva vi har fått til! For et fantastisk team vi har vært, skriver Hanne Myrvang.

Hun karakteriserer gjengen på frivilligsentralen som en utrolig fin gjeng.

– Dere har gjort alle mine arbeidsdager positive og glade, skriver hun.

Hanne Myrvang mener det viktigst er å jobbe med hjertet. Hun takker for tilliten fra brukerne og alle som har vært innom frivilligsentralen og delt sine liv med henne.

– Det er så fint å se at noen ganger er det å bli sett og møtt, nok til å forandre et liv, skriver hun.

Takker for opplevelsene

Hanne Myrvang takker for alle turer, opplevelser og gøy sammen, skriver hun på sin facebookside.

Hanna Myrvang skriver at hun har hatt 5 fantastiske år på Frivilligsentralen, som på mange måter har vært en livsstil.

– Det er vemodig å gå videre, men det er en tid for alt. Jeg satser på at når denne døren lukkes, så har livet noe annet gøy på lur for meg, skriver hun.

Hanne Myrvang avslutter med at uansett hvor ferden går videre, så vil hun alltid bry seg om sine medmennesker, gi av meg selv, være romslig og jobbe for et varmere og rausere samfunn.