Det er stor aktivitet i Kjøpmannsgata 13 i Stjørdal. Eiendomsmeglerne Torstein Nordby, John Espen Jullumstrø og Marius Kristoffersen har svingt seg skikkelig de siste dagene for å få alt klart til åpninga torsdag.

– Mye skal på plass, en god del rigging, møbler skal inn. Så kommer det vaskere senere på dagen. Vi har alt klart når dørene åpner på torsdag for publikum og kunder, sier Torstein Nordby, eiendomsmegler og daglig leder for nyetableringen Privatmegleren i Stjørdal.

– Først den 6. april vil vi ha en offisiell åpning av kontoret i Stjørdal, forteller Nordby.

Lokalkjent

Det er ikke akkurat nybegynnere i eiendomsmarkedet i Stjørdal og omegn som nå finner sine plasser i Kjøpmannsgata 13. Alle de tre meglerne er stjørdalinger.

To av dem kommer fra samme og konkurrerende meglerselskap, hvor Nordby og Jullumstrø fra før har hatt kontor i Kjøpmannsgata. Megler Marius Kristoffersen har allerede erfaring fra Privatmegleren i Trondheim, der han hadde ansvaret for stjørdalsmarkedet.

– Nå blir vi her alle tre meglere i Kjøpmannsgata. John Espen og jeg har allerede startet. Vi har vært her et par måneder, og flere oppdrag er i gang. Tomas Woldseth er fjerdemann på kontoret. Han tar seg av saksbehandlinga og ledelsen av kontoret, sier Nordby.

Store fordeler

Nordby har stor tro på etableringa av det nye kontoret.

– Det er klart en fordel å kjenne området vi skal selge eiendom i, og denne lokalkunnskapen har vi gjennom å bo her. Så har vi fartstid, vi er erfarne meglere, og til sammen har vi tre det siste året solgt rundt 180 eiendommer. Nå ønsker vi at alle som skal selge bolig og eiendom tar kontakt og stiller i et helt uforpliktende møte med oss. Måten vi jobber på er nemlig litt annerledes enn de andre meglerfirmaene, sier Nordby.

– Annerledes, hvordan da?

– Det vil kunden raskt se dersom han eller hun tar en prat med oss. Vi føler vi sitter på et spennende konsept med nytenkende løsninger både for kjøper og selger, sier avdelingslederen Torstein Nordby.