Denne gangen var det 23 ungdommer fra 6. Og 7. klasse ved Lånke skole som fikk være med.

De hadde øvd mye fra februar, både på kveldstid og ei lang helg, for at de tilsammen 20 revynumrene skulle sitte ekstra godt.

Det gjorde det virkelig! For her bød ungdommene på det ene gode revynummeret etter det andre, og hvor de alle fleste var hentet fra de mange revyene som Lånkerevyen har gledet mange med i en årrekke.

Alle på scenen

Ekstra trøkk ble det under starten da alle var med på scenen i åpningssangen og danset. Det var de også i avslutningsnummeret, der de fikk fram at de hadde kost seg mye som revyartister.

Det er kanskje ikke helt rettferdig å trekke fram et par av numrene fra årets forestilling, til det gjorde alle ungdommene solide prestasjoner på scenen. Vi velger likevel å nevne to av numrene.

Siamesiske tvillinger

Mats Engan og Eskil K. Svenning fikk oss til å le mange ganger der de forstilte to siamesiske tvillinger. Drakten de stilte med på scenen var direkte imponerende.

- Det var ikke bare enkelt å holde balansen inne i drakten, for begge føttene hadde vi ned i hver vår fot. Vi har øvd mye og har lært oss teksten. Dette var gøy å være med på. Vi drømmer ikke om å bli revyskuespillere når vi blir store, for da skal vi bli fotballspillere, fortalte Mats og Eskil oss i pausen.

Helst fotball

Monologen om ei hesteglad jente som Emilie Stamnes Kjesbu framførte, ble også et særlig morsomt nummer, der hun brettet ut sin store interesse for nettopp hester.

- Egentlig er jeg ikke så glad i hester. Jeg liker helst å spille fotball. Det var litt vanskelig å lære seg hele teksten, men det gikk fint til slutt. Gøy var det å få være med på dette, fikk vi vite av Emilie etter at revyen var ferdig.

Stående applaus

I nesten to timer holdt ungdommene det gående fra scenen, bare avbrutt av en liten pause mellom de to aktene. Publikum ble mektig imponert, og svarte med langvarig stående applaus etter at det hele var over.

Blomster fra ordføreren

Ordfører Ivar Vigdenes roste ungdommene og overrakte blomster til Christer Nilsen fra Lånkerevyen. For fra voksenrevyen var det flere som hadde bidratt for å få denne ungdomsrevyen ferdig.

Inspektør Siv Mona Solli fra Lånke skole bød også blomster og takket for en stor opplevelse. Blomstene var det Marthe Nygård som fikk, etter sin store innsats under årets Litj´Lånkerevy.