Godt mottatt hotellfrokost på frivilligsentralen

Frivilligsentralen i Stjørdal kunne fredag by på laks og eggerøre til alle som ville ha.

Britt Marie Hegnes (til venstre) og Mia Sevaldsen fra Scandic hadde en interessant prat med frokostgjest Ibrahim Mohammed Said fra Eritrea (i midten). 

Nyheter

Bakgrunnen var at Scandic Hotel hadde invitert seg selv til Frivilligsentralen.

13. april hvert år arrangerer hotellkjeden over hele landet «den nasjonale frokostdagen».

– Det er forskjellig hva hotellene velger å gjøre denne dagen, men denne gangen valgte vi å gjøre noe her. Vi vil spandere en frokost på dem som ikke vanligvis besøker hoteller eller blir invitert, sier salgssjef Britt Marie Hegnes.

Strømmet på

Tiltaket ble godt mottatt. Det strømmet på med frokostgjester til sentralen i Kjøpmannsgata.

En som koste seg med maten var Ibrahim Mohammed Said. Han fortalte at han har bodd ti år i Norge, ett år og fire måneder i Stjørdal.

– Veldig bra mat. Tusen takk til Scandic Hotel. Jeg har to venner fra Sudan som jobber der. Jeg er glad, det var veldig hyggelig dette, sier Said.

«Ikke verst»

En annen frokostgjest, Christer, er også storfornøyd.

– Ikke verst med en helt gratis hotellfrokost midt i sentrum. Jeg er nesten aldri på hotell. Laks og eggerøre, salat, frukt og all mulig god drikke, til og med pærejus. Dette var fantastisk, sier han.

«Kjempeflott tiltak»

– Kjempeflott tiltak, sier Jeanette Wagelid, midlertidig leder på Frivilligsentralen som hadde hjelp av elever fra 10. klasse på Halsen ungdomsskole med frivillig innsats som valgfag denne dagen.