Torgkvartalet startet i fjor sommer en kampanje der målet var å gjøre Stjørdal til en bedre plass. Fredag gir de bort en klovn til noen som har gjort noe ekstra for andre.

Gjør stas

Det var i fjor sommer at Torgkvartalet initierte aksjonen Min by, der de ønsket å gjøre stas på noen som gjør noe ekstra for andre i kommunen. Først ute var Midtheim barnehage, som fikk tryllekunstner og Isbilen på besøk etter sitt engasjement på bosenteret.

–Torgkvartalet liker å gjøre ting litt annerledes og er opptatt å bidra positivt til nærmiljøet, derfor ønsker vi å gi noen muligheten til å få en klovn for en dag – det må være et bra tilbud for å løfte stemningen i enhver barnehage eller førskole – ikke sant sier senterleder Geir Veie entusiastisk.

Låner ut en klovn

Veie har nye planer, og allerede førstkommende fredag vil han overraske noen.

– Nå ønsker vi å være spontane å spre litt ekstra glede ved å tilby noen besøk av en klovn som både serverer tull, trylle show og gjerne ansiktsmaling allerede på fredag, sier Veie.

– Hva må man gjøre for å få besøk nå på fredag?

– Vi oppfordrer Bladets lesere til å fremme forslag på hvem som skal få besøk av Kloven Catrine og trekker ut en vinner som vi kontakter tidlig fredags morgen? Post den du mener bør få en ekstra hyggelig og overraskende dag til Bladet eller Torgkvartalet via Facebook. Til den som vinner denne hyggelige avslutningen på uken vil vi ha et krav. Vinneren må gjøre noe hyggelig for andre – hva er opp til den enkelte. Dette han være alt fra opprydding av rask i nærområdet til å bidra med andre ting som kan glede andre. Jeg gleder meg allerede til å ringe den heldige på fredag sier Geir Veie.