Så er de her igjen, tulipanene som damer og herrer i Lions klubb vil selge flest mulig av for å få midler i «klubbkassa» som de kan hjelpe andre med.

Det er liksom ingen tvil når Maren Berg banker på Bladets dør, hva avisas journalist har å forvente. Det er årets tulipanaksjon som skal promoteres, og da kommer det fire Lionsmedlemmer, to damer, to herrer. Men foreløpig har de ikke en eneste tulipan med seg.

– Nei, aksjonsdagen er lørdag 28. april, så vi har ingen tulipan her i dag. Det er friske tulipaner vi skal selge på aksjonsdagen, sier Maren Berg.

5500 tulipaner

De har bestilt 5500 tulipaner, og de er nokså enige om at det skal være åtte tulipaner i hver bukett.

– På aksjonsdagen blir vi ikke bare i sentrum. Vi er i Lånke, Skatval og Hegra. Så vi er der folk er, og der de kjøper tulipaner, sier Aud Haugsjordet.

Og hun legger til:

- Vi har vips.

Peter Boye har legger til at bidragene de får for tulipansalget går til gode formål, og denne gangen handler det om barn.

– I denne aksjonen ber vi om et bidrag for å hjelpe barn i Norge, og det gjør du gjennom å kjøpe en bukett tulipaner.

Ikke bare tulipaner

Jorulf Holiløkk vil som Lionsmedlem gjerne fortelle mer om hva Lions sine 29 damer og 38 herrer i Stjørdal driver med.

– Vi arrangerer heldagskurset «Mitt valg», et kurs for voksne, særlig lærere. Og det viktige er å gi kursdeltakerne kompetansen for å lære barn, skoleelever sosiale ferdigheter, sier Holiløkk.

Han skulle gjerne sett større interesse for dette kurset.