Radmann satt som nestleder i fotballgruppa da Malvik IL tok på seg å arrangere 17. mai på Vikhammer i 1999.

– Vi tok over etter korpset og jeg har vært med siden da. Nå er det på tide at noen andre tar over denne rollen. Det er ikke et krav at man er aktiv medlem i Malvik IL, men vi trenger noen som mener det er viktig å videreføre tradisjonen med et 17. mai arrangement på Vikhammer. I byer som Trondheim sloss dem om å få slike oppgaver, for der er det status å være leder av komiteen som lager arrangement på nasjonaldagen. Derfor tror jeg at det sikker er noen på Vikhammer som kan ta over for meg, sier Knut Radmann.

Han håper at noen melder seg før årets arrangement.

– Hvis noen melder seg kan de være med å se hvordan det gjøres i år, sier Radmann.

Endringer

Radmann forteller at de har endret ruta for folketoget.

– Toget går fra Malvik kirke til Viksletta klokka tolv. Vi har alltid gått innom Betania Malvik. På grunn av at det er liten aktivitet der, så går vi forbi og rett bort til Viksletta. Dermed vil vi startet aktiviteten på Ytre Malvik samfunnshus en halvtime tidligere enn årene før.

Aktiviteter

På Viksletta vil det bli et fyldig pakke med aktiviteter.

– Der blir det som alltid ballkast, salg av sukkerspinn, luftgeværskyting, lykkehjul, minitog og tryllekunstner. Det blir servering av kaffe og kaker både på Ytre Malvik samfunnshus og i Malvikhallen.

Taler

I samfunnshuset er det laget et eget festprogram.

– Her blir det innslag fra kulturskolen, Malvik musikkorps, og Malvik Blandakor. Vi har vært så heldig å få ordfører Ingrid Aune til å holde festtalen. Ungdomsappellen vil bli holdt av Ingar Fjell-Olsen og Kristine Fillingsnes fra 8. trinnet på Vikhammer ungdomsskole, sier Radmann, som håper at det er noen som kan ta over rollen som leder av 17. mai på Ytre Malvik.