Salong Vakker AS leide lokaler på Saksvik og tilbød i all hovedsak neglestell og vippe-extensions. Virksomheten stengte dørene tidligere i år og tirsdag denne uka ble selskapet slått konkurs i Sør-Trøndelag tingrett.

Gikk selv til retten

Det var styret i selskapet som meldte oppbud, ifølge kjennelsen fra retten. Bedriften har opplyst å ha en samlet gjeld på cirka 130.000 kroner og verdier på rundt 8000 kroner.

Staten er største kreditor og utestående moms utgjør mesteparten av gjelda.

– Retten legger skyldneres opplysninger til grunn. Selskapet antas derfor å være ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller. Betalingsvanskene er ikke av forbigående art og vilkårene etter konkursloven for å ta begjæringen til følge er til stede, heter det i kjennelsen.

Allergi

Bladet har vært i kontakt med styreleder i selskapet. Hun ønsker ikke å ha navnet sitt i avisa og forteller at firmaet ble avviklet på grunn av sykdom.

– Jeg utviklet allergi og måtte slutte. Det var ikke lenger mulig å jobbe akkord. Vi stengte allerede i februar, men ventet litt med å sende inn oppbudsbegjæringa, forteller styrelederen.

Salong Vakker AS hadde én person ansatt på konkurstidspunktet. Skiftesamling er berammet til 28. juni.