Pinseaften og natt til 1. pinsedag ble en travel natt for politiet på Stjørdal.

Allerede like før 20.00 lørdag kveld måtte en patrulje rykke ut etter en melding om en fotgjenger i Tangtunnelen.

Politiet påtråff en dame inne i tunnelen som var på vei til Jernbanestasjonen. Hun ble fraktet til å et tryggere sted for fotgjengere.

Lavpromille

Kvart på ett natt til i søndag stoppet politiet en bil på E6 i Stjørdal. Vedkommende som var sjåfør blåste såkalt lavpromille.

- Da er prosedyren at vi venter litt før en ny test blir gjennomført. Denne gang gav ikke testen utslag og bilen fikk kjøre videre, sier operasjonsleder Ann Kristin Øye ved Trøndelag politidistrikt.

Fikk beskjed om å roe seg ned

01.29 får politiet melding om at to menn slåss og lager kvalm i sentrum av Stjørdal.

Politiet treffer på mennene, som begge er i slutten av 20-årene. De får muntlig pålegg om å roe seg ned og holde seg borte fra sentrum resten av natten.

Slått ned av tre menn

01.37 får politiet melding om at en dame i 40-årene er slått ned på vei hjem fra sentrum. Hendelsen skal ha skjedd i Husbyveien, og det er snakk om tre menn som har slått damen.

- Hun ble sendt til legevakt for sjekk og hun hadde fått seg en skikkelig trøkk over det ene øyet. Vi har ikke fått kontakt med de tre mennene, men politiet oppretter sak på hendelsen, fortsetter Øye.

Stoppet med narkotika

Like etter klokka 03.00 stoppet politiet en person i Stjørdal. Vedkommende er i besittelse av narkotika, og blir tatt med inn til lensmannskontoret.

I følge politiet var mannen i besittelse av en hasjklump, og det vil bli opprettet sak mot mannen som var i 20-årene.For