Besøkende på Hellstranda ble møtt av et lite hyggelig syn torsdag formiddag. Etter hvert som floa trakk seg tilbake kom en død elg til syne.

Utrivelig

To av dem som fikk se det døde dyret på nært hold var Marie Vikøyr Rosmer og Monica Vedeld. De hadde tatt med seg barna på Hellstranda for å kose seg på stranda.

- Vi så noe som lå i vannskorpa litt ut i vannet, og etter hvert som floa trakk seg tilbake så vi at det var et dyr. Vi trodde først det var sau, men fant etter hvert ut at det var snakk om et større dyr, sier Monica Veveld.

Damene synes ikke det er noe trivelig å ha et dødt dyr midt på ei badestrand.

- Hva om floa flytter dyret lengre inn til helga. Derfor har vi varslet både politi og kommunen slik at dyret kan bli fjernet, fortsetter Marie Vikøyr Rosmer.

Skal fjernes

Leder for i park og idrett i Stjørdal kommune, John Fornes, forteller at de har vært en tur på Hellstranda for å sjekke, og har sendt saken videre til brann og politi.

De har også sendt saken videre til den lokale viltnemnda som nå får ansvaret for å få dyret fjernet fra området.

- Viltnemnda vil så fort det lar seg gjøre få fjernet den døde elgen fra stranda på Hell. De får også ansvaret for å håndtere dyret videre, sier Ole Johan Kiplesund i Stjørdal brann- og redningstjeneste.