Fitnesspoint Saksvik åpnet det nøkkelkortbaserte treningssenteret i kommunale lokaler i 2015. Klager på støy gjorde at Malvik kommune sa opp leieavtalen. Nå har eierne funnet nye lokaler hos Betania Malvik.

– Vi skrev kontrakt med Betania for to dager siden. Fitnesspoint er på plass i lokaler ved Betania 1. juli. Det er en god løsning vi har stor tro på med en bra beliggenhet, sier eier av Fitnesspoint Group, Per Arne Troset.

Det er Saksvik fysioterapi og manuellterapi som har franchiseavtalen med eierselskapet om drift av treningssenteret. Fitnesspoint er et treningssenter uten instruktører, nøkkelkortbasert og ubetjent.

Fitnesspoint-kjeden har 12 senter fordelt rundt i landet. To av sentrene ligger i Trondheim, kjeden er også representert i Stjørdal.

– Fitnesspoint Saksvik har vært drevet svært bra og har i dag cirka 300 medlemmer. I de nye lokalene ved Betania er det plass for å kunne doble medlemstallet, sier Troset, som er godt fornøyd med at treningssenteret har fått ny leieavtale i Malvik.