Fylkessammenslåing i sentrum:

Disse er med i musikkvideoen til nye Trøndelag

Nå etterlyses danseglade stjørdalinger til innspilling i gågata søndag ettermiddag.

Øystein Dolmen, Ulf Risnes, Mona Grudt, Emma Bones og D.D.E. er blant de som bidrar i musikkvideoen. Søndag ettermiddag skal det spilles inn en dansescene i gågata i Stjørdal.  

Nyheter

Berre kommunikasjonsbyrå jobber med å lage musikkvideo til en sang som handler om fylkessammenslåinga på oppdrag av Trøndelag fylkeskommune.

Ifølge kretaiv leder Morten Warholm Haugen i byrået har Mads Bones og Kyrre Havdal skrevet en trønderhymne som trenger en video.

Jakter på stjørdalinger

– Mange trønderske artister og kjendiser skal være med i musikkvideoen, men vi skal også ha med «vanlige folk». Fokuset er at trønderne er sammenslått til et stort drømmelag, sier Morten Warholm Haugen.

Han nevner at blant andre Mona Grudt, D.D.E., Ulf Risnes, Emma Bones, en bonde fra Fannrem og en bilklubb i Verdal bidrar i musikkvideoen.

Men nå vil de også ha med stjørdalingene på laget.

– Ett av refrengene i sangen skal ha et stort dansenummer, og det skal spilles inn i gågata i Stjørdal førstkommende søndag ettermiddag. Vi vil ha mange folk som danser, understreker Haugen.

Koreograf Martha Standal ved Trøndelag Teater skal lære bort noen enkle dansetrinn før selve innspillingen starter.

Saken fortsetter under bildet.

Morten Warholm Haugen, kreativ leder i Berre kommunikasjonsbyrå, håper mange stjørdalinger kommer til gågata søndag ettermiddag.  

 

Vil fylle hele gågata

– Hvem som helst kan være med, og vi vil ha folk i alle aldre. Det er for øvrig ingen ulempe om han innehar litt rytme i kroppen. Vi ønsker å fylle opp hele gågata i Stjørdal med glade dansere, sier Morten Warholm Haugen.

På Facebook-eventet «Bli med på filmopptak i gågata på Stjørdal» får du mer informasjon om innspillingen av dansescenen.