Damene i Høyre tar ikke gjenvalg

Renate Bjørshol og Veronica Drivstuen, Høyres to damer i kommunestyret i Stjørdal i inneværende periode har gitt nominasjonskomiteens leder Erik Fløan, beskjed om at de ikke tar gjenvalg.

Høyres Renate Bjørshol og Veronica Drivsuen har begge gitt beskjed om at de ikke tar gjenvalg til kommunestyret i Stjørdal.  Foto: Arkiv

Nyheter

– For meg handler det om at jobben min som utviklingsrådgiver i Inderøy kommune er uforenlig med det å sitte i kommunestyret i Stjørdal, sier Bjørshol når Bladet spør om hvorfor hun nå gir seg.

– Jeg tok faktisk denne jobben i Inderøy, siden jeg mente avstanden mellom Inderøy og Stjørdal, var lang nok, men i dag er det ikke slik, derfor har jeg sagt nei til å stå på lista foran kommunevalget neste år, sier Bjørshol.

Fløan som leder i nominasjonskomiteen, sier og også den andre av de to kvinnene som sitter for Høyre i kommunestyret i Stjørdal i inneværende periode, Veronica Drivstuen, takker nei til gjenvalg, og her skal det også være arbeidssituasjon Drivstuen har i sin daglige jobb som er årsaken.

Mennene fortsetter

Varaordfører Ole Hermod Sandvik, sier Fløan, viser lyst til å fortsette, men han har bedt om frist til etter ferien å gi et endelig svar om han takker ja til å stå øverst på Lista.

Ellers sier de tre andre karene med plass i kommunestyret i dag, Rune larsen, Geir Falck Anderssen og Ole Andreas Aftret at de vil fortsette i lokalpolitikken, og takker ja til å stå på Høyres liste ved kommunevalget neste år.