Flytter hjem i skuffelse

Espen Isaksætre har bodd i Stjørdal i to år, og mandag flytter han hjem etter å ha blitt utslått i semifinalen.

Espen Isaksætre trivdes i Stjørdal, men var tydelig skuffet etter semifinale-exiten søndag.  Foto: Frank Skaufel

Nyheter

24-åringen fra Flisa i Hedemark har studert ved sjåførlærerskolen i Stjørdal de siste to årene, og foran masse kjentfolk på tribunen hadde han store forhåpninger foran helgens VM-runde. Dessverre gikk det ikke etter planen. I semifinalen i klassen Super 1600 endte han helt sist.

- Jeg hadde forhåpninger om å vinne her på hjemmebane, men nå er jeg egentlig bare skuffet. Jeg føler nesten jeg har sviktet alle kjenninger og skolekompiser som har kommet hit for å se på, sier Isaksætre.

Lovende fører

Espen Isaksætre har i flere vært en av de mest lovende førerne i rallycrosssirkuset, og har blant annet en tredjeplass fra EM på Lånkebanen i hans første internasjonale løp. I fjor vant han NM-gull i 1600-klassen.

Espen Isaksætre (t.h.) endte helt sist i sitt semifinaleheat.  Foto: Frank Skaufel

 

- Jeg åpnet med en tredjetid i den første helgen, men siden ble det mye utur og jeg havnet i mye trafikk. I semifinalen kan jeg ikke skylde på det. Jeg kjørte ikke raskt nok, så enkelt er det, sier Isaksætre, som nå må vente helt til VM-runden i Frankrike i september før neste tellende konkurranse.

- Nå skal vi hjem å analysere hvorfor det gikk som det gikk, men jeg har blitt en opplevelse og erfaring rikere, sier han. 

Trivdes i Stjørdal

Isaksætre angrer ikke på at han valgte å flytte til Stjørdal for å studere.

- Mandag tar jeg med meg flyttelasset hjem til Flisa, og starter i jobb som sjåførlærer i Elverum. Jeg har hatt det utrolig fint her i Stjørdal, og det har vært en passe stor by å bo i. Dessuten har det vært kjekt med Værnes, ettersom jeg har flydd mye rundt for å delta i konkurranser og reise hjem, sier den sympatiske rallycrossføreren.