Helsestasjonene i Malvik får felles nummer

Vil bli enda mer tilgjengelige.

Malvik kommune øker tilgjengeligheten med et felles telefonnummer til helsestasjonene. Helsesøster Karina Skårdalsmo forteller at i 2017 begynte helsestasjonene å sende ut tekstmelding i forkant av timeavtalene. En tjeneste som er godt mottatt.  Foto: Arkivfoto: Trond Nøstberg

Nyheter

Helsestasjonene i Malvik kommune får nå felles tjenestenummer, både for Hommelvik helsestasjon og Vikhammer helsestasjon.

I en pressemelding skriver Malvik kommune at helsestasjonene i Malvik blir enda mer tilgjengelige. Det nye nummeret, 918 82 500 erstatter de separate numrene til hver enkelt helsestasjon. De gamle numrene virker fortsatt. Alle som ringer de gamle numrene sluses direkte hit. Malvik kommune forventer mindre køtid for innbyggeren med det nye nummeret.

Mail til riktig person

For å lettere nå riktig helsestasjon og ansatt, er også helsestasjon@malvik.kommune.no lansert. Her kan innbyggerne sende henvendelser, der den vil bli videresendt til riktig vedkommende.

– Allerede i 2017 begynte helsestasjonene å sende ut tekstmelding i forkant av timeavtalene. Dette fungerer veldig bra både for oss, og innbyggerne, som virker å være veldig fornøyd, sier helsesøster Karina Skårdalsmo.

Malvik kommune oppfordrer til å ikke sende sensitiv informasjon over e-post.

Forbedre tjenestetilbudet

Malvik kommune skriver i pressemeldingen at de er opptatt av å forbedre tjenestetilbudet og ønsker at alle på enklest mulig måte i en travel hverdag kan nå dem, uten å måtte vente.

Telefontiden er mandag til fredag fra klokken 08.30–10.30 og 13.00–14.00. Åpningstidene ved helsestasjonene fortsetter som før, mandag til fredag 08.30–15.00.