– Beste butikken i Stjørdal – hvem er det?

For tredje år på rad ønsker Stjørdal Næringsforum å pukket ut årets handelsbedrift.

Publikum må stemme

– Det kan være butikk, bank, bilforhandler, i det hele tatt virksomheter innenfor salg og service, som kan være aktuelle i konkurransen om å stikke av med hedersbetegnelsen årets butikk eller handelsbedrift, sier Haugeseth.

For å kunne gjennomføre dette er han avhengige av publikum.

– Det er kundene til de ulike virksomhetene som skal kåre årets bedrift. De møter betjeningen og varene i virksomhetene, sier Haugseth.

Det er kundens møte med butikken når de er inne for en handel, som skal være avgjørende for kundens valg i konkurransen, sier en engasjert Haugseth.

Mange kandidater

Haugseth ville sjøl ha en utfordring om han skulle delta og velge seg ut en butikk, bank, forsikringsselskap eller for eksempel gårdsbedrift dersom han skulle deltatt i konkurransen.

– Det er ingen tvil om at det er tett med flotte handelsvirksomheter i Stjørdal. Så det vil ikke bli lett å plukke ut en. Men sammen skal vi klare det. Den med flest stemmer vinner, sier Haugseth.

– Er også de som driver innen reiseliv aktuelle kandidater?

– Absolutt, alle innen salg og service er kandidater.

For å delta på avstemminga må du gå inn på hjemmesiden til Stjørdal Næringsforum.

– Her ligger alle kriterier for konkurransen. Det er to spørsmål å svare på. Hvilken bedrift du vil nominere og en kort begrunnelse. Hver person har anledning til å gi en stemme, og den må du avgi innen midnatt mandag 24. juni, sier Haugseth.

Sakshaug Sport var i 2016 første bedrift som vant konkurransen. Ifjor var det Specsavers som gikk av med seieren.

– Hvem den neste blir skal jeg ikke spå. Det er kundene som avgjør, sier Haugseth.