Kjørte 110 km/t i 70-sone

18-åring mistet lappen.
Nyheter

Rundt klokken 22.30 tirsdag kveld stoppet politiet en mc-fører ved rundkjøringa på Evja på E14 i Stjørdal.

– Farten vedkommende bel målt til var 110 km/t i 70-sonen. Mannen erkjente å ha kjørt for fort, og ble fratatt førerkortet, sier Svein Erik Gjølmesli, som er politioverbetjent ved Stjørdal lensmannskontor.

Mannen, som er en 18 år gammel stjørdaling, er anmeldt for forholdet.

– Får dette ekstra konsekvenser for en så ung sjåfør?

– Standard prosedyre er at man har ett års prøvetid etter at man har fått førerkortet. Konsekvensen hvis man gjør overtredelser som gjør at man mister førerkortet i denne perioden er normalt at man må ta ny kjøreopplæring og kjøre opp på nytt. Men hva som skjer konkret i denne saken, kan jeg ikke si noe om ennå, sier Gjølmesli.