Sahra Alexandra Olsen Vold (7) var en av de første i køen for å få kake sammen med bestemor Rita Vold.

– Kaka smakte veldig godt, sa Sahra etter å ha tatt den første biten av kakestykket.

Bestemor hadde tatt turen fra Hommelvik for å være sammen med barnebarnet på åpningen av det nyrenoverte kjøpesentret.

– Jeg bruker Hellsentret ofte. Drar like gjerne hit eller til Stjørdal og handler som jeg drar den andre veien inn mot Malvik og Trondheim, sier Rita Vold.

Stor kake

Bakermesteren for den 4 kvadratmeter store bløtkaka, Asbjørn Sæther, har brukt mye av natta for å få den ferdig til åpningen av sentret.

– Kaka er fersk og både kakebunner og krem er lagd og pisket sammen i natt, sier konditor Asbjørn Sæther.

– Hvor mye marsipan har gått med til denne kaka?

– Jeg har kjevlet ut 50 kilo marsipan, og pisket 50 liter fløte for å få til denne.

Kaka var pyntet med logoene til alle butikkene på Hellsentret, også de lagd i marsipan.

Selv åpner Sæther en ny kafé i tilknytning til sentret.

– Vi åpner den nye Industrien på Hell på lørdag, sier Asbjørn Sæther.

Saken fortsetter under bildet.

Asbjørn Sæther måtte ta natta til hjelp for å få ferdig kaka til åpningen. Foto: Bjørn Fuldseth

Fornøyd

Senterleder, Ketil Reppe, er godt fornøyd med hvordan det nye Hellsentret fremstår etter omgjøringene.

– Dette er toppers. Med masse folk allerede tidlig på dagen og alle ser veldig fornøyde ut, sier Ketil Reppe.

– Det er du også?

– Ja, jeg er veldig godt fornøyd. Sentret ble bygd i 1984, og dette er den første store synlige renoveringen vi har hatt siden åpningen. Så du kan godt si at det var en nødvendig oppussing.

Senterlederen er også godt fornøyd med utviklingen for sentret.

– Vi har vært på vakt for stadig økt konkurranse, men jeg må si at utviklingen for Hellsentret har vært merkelig bra med økt trafikk og omsetning.

– Når flytter Biltema ut?

– Vi har avtale med dem ut mars 2019. Vi driver også og jobber med nye potensielle leietakere, som vi håper å ha klar så fort lokalene blir ledig. Men nå skal vi feire nyåpningen tre dager til ende, sier Ketil Reppe.