Mandag 25. juni blir det ekstraordinært møte i Meråker kommunestyre. Her står det én sak på agendaen: Ansettelse av ny rådmann i Meråker.

Det er ordinært møte i Meråker kommunestyre mandag 18. juni. På innkallingen til dette møtet står det at det er planlagt ekstraordinært møte mandagen etter, og at rådmanns-ansettelsen er eneste sak på saklisten.

«I en prosess»

- Vi er i en prosess. Ut over det har jeg ingen kommentar. Men vi har et mål om å ha et ekstraordinært møte i kommunestyret den 25, lyder ordfører Kari Anita Furunes' knappe kommentar til status i rådmannssaken.

Avtale

Som kjent ble kommunen og rådmann Henrik Vinje like etter jul enige om en avtale som innebærer at Vinje fratrer stillingen som rådmann.

Vinje har ikke vært på jobb siden midt i februar. Som kjent er sektorsjef Inge Falstad konstituert rådmann fram til 1. august i år.

Fire søkere

Stillingen har vært lyst ut, og det meldte seg fire søkere.

Kommunens nylig tilsatte sektorsjef, Torhild Aarbergsbotten, er en av søkerne.  Even Fossum Svendsen er den andre. Formannskapet har akseptert at navnene på de to siste søkerne er unntatt offentlighet.