Grete Vaadal bor i en av naboblokkene der hvor det bran i terassehusene mandag formiddag.

Hørte smell

Hun forteller at hun var på tur ut for å sette i seg i bilen da hun hørte et stort smell.

- Jeg så bare at det sto flemmer og røyk ut av en leilighet i naboblokka. Alt skjedde veldig fort og for meg var det veldig dramatisk. Jeg sto rett utenfor da det smalt, sier hun.

Hun forteller at hun fikk telefon ganske raskt fra sønnen om at det hadde kommet melding på Twitter om at det brant i terassehusene.

- Da gikk jeg inn i leiligheten og hentet hunden i frykt for at brannen skulle spre seg til min leilighet. Det var så mye flammer og røyk at jeg klarte ikke helt å se hvor brannen var. Men jeg tenkte at det i verste fall kunne spre seg så jeg ville være sikker på at jeg fikk berget ut hunden.

Fikk hjerteklapp

Like etter ble alle blokkene evakuert av brann og politi.

Borettslaget har også et eget meldingssystem, og det kom ganske tidlig ut melding om at det hadde oppstått en brann og at folk måtte evakuere leilighetene.

- Jeg fikk skikkelig hjerteklapp. Jeg følte meg utrygg og usikker på om det kom til å spre seg på grunn av vinden, sier Grete Vaadal til Bladet.

Det så dramatisk ut da den sorte røyken veltet ut, men nå har brannmannskapet kontroll på brannen og driver med etterslukking.

Vaadal sier hun er lettet over at det ser ut til at det ikke er noen personskader i brannen.