Brit vant bil til en kvart million

– Om mannen min får kjøre den? Hvis han spør pent, så…

Tore Kristoffersen gratulerer Brit Ravlosve med vinnerlykke, og med ny bil.  Foto: Ivar Værnesbranden

Nyheter

Brit Ravlosve blir nødt til å friske opp kjøreferdighetene sine. I går kunne hun nemlig motta bilen som hun har vunnet, en splitter ny Suzuki Swift hybrid til en verdi av vel 260.000 kroner.

– Kjempeartig! Jeg ble veldig overrasket, men også veldig glad! Men jeg har ikke kjørt bil på ti år, så jeg må ta meg et oppfriskningskurs, sier Brit Ravlosve med et smil.

«Er dette bare tull?»

Bilen er hovedpremien i kampanjen «Finn gull i VG».

– Lørdag 30. juni fikk jeg en telefon fra VG, som kunne fortelle at jeg hadde vunnet bil! Jeg trodde nesten ikke på det, og jeg sa noe slikt som at «hvis dette er bare tull, så si det med en gang», forteller hun.

Konkurranse

Brits ektemann, Torbjørn Ravlosve, hadde lenge deltatt i VG-konkurransen, som handler om å sende inn en kode som man finner i avisa.

–  Han hadde også mast på meg om å bli med, og til slutt ga jeg etter. Men jeg trodde ikke at det hadde noen hensikt. Jeg pleier ikke akkurat å være plaget av vinnerlykke, forteller Brit Ravlosve.

Vanligvis handler konkurransen om å vinne gullbarrer til 1000 eller 10.000 kroner. Men fire ganger i året er hovedpremien en bil.

Stas å levere

Glad er også Tore Kristoffersen hos den lokale Suzuki-forhandleren Kristoffersen Bil AS.

– Det var ekstra stas at vinner kommer fra Stjørdal. Importøren ønsker å bruke lokale leverandører, og dermed var det vi som fikk gleden av å levere bilen, sier Tore Kristoffersen.

Han forteller også at bilen er en topputstyrt kjøredoning. Han har også lovt vinner Brit Ravlosve å gi henne en innføring i bilens mange finesser.

Bil med finesser

Og nå blir det snart langtur i ny bil for Brit og Torbjørn Ravlosve?

– Det blir nok stort sett småturer til å begynne med. Det er mye nytt å venne seg til i en bil som denne, sier Brit Ravlosve med et smil.