Fredag ettermiddag kom Se og Hør sin sommerturné til Storsand Gård Camping. I sommer reiser Se og Hør rundt i Norge, og slipper ut flaskeposter som inneholder en rekke forskjellige premier.

Og hovedpremien er et reisegavekort på 10.000 kroner. Store og små fra Malvik møtte opp i håp om å være den heldige vinneren av hovedpremien i finværet.

Topp stemning

Før hovedattraksjonen hadde representanter fra ukebladet konkurranse med ringspill, der man kunne vinne forskjellige mindre premier, blant annet badeballer, håndklær og kjølebager.

Saken fortsetter under bildet.

Her har startskuddet nettopp gått i barnekonkurransen. Foto: Julian Lund Sæthre

Stemningen blant de frammøtte var god, før konkurranse-instinket slo inn da flaskepostene skulle slippes i vannet. Både barn og voksne hev seg ut i vannet og jaget desperat de mange flaskene.

Og når alle flaskene var hentet opp, ble Ragnhild Gissinger og Solveig og Oda Aune Gissinger fra Vikhammer vinnerne av reisegavekortet, samt flere andre premier. Hvor reisen skal gå var de ikke helt sikre på.

Sydenferie

– Barna vil på sydenferie, sier Ragnhild.

– Så det blir en tur til varmere strøk.

I tillegg til reisegavekortet som Ragnhild hentet opp, fikk Oda og Solveig flere andre premier i barnekonkurransen. Blant annet en badeball, en luftmadrass og en frisbee. Altså ting som kan bli fint å ha med på en ferietur.

Det var også konkurranser på land før flaskeslippet i sjøen. Foto: Julian Lund Sæthre