Like etter klokka 06 fredag morgen fikk politiet flere meldinger om vinglete kjøring av en bil på E6 i Stjørdal. Bilen var på vei nordover, og underveis på ferden forårsaket bilen flere nestenpåkjørsler.

- Vi fikk inn flere meldinger fra bilen som kom i motsatt retning som måtte bråbremse for å unngå og krasje med vedkommende bil. Vi sendte ut en patrulje og ved Langstein påtraff bilen. Da hadde den havnet i autovernet på stedet, sier fungerende lensmann i Stjørdal, Tore Sparby.

I følge adressa.no skal også bilen ha vært i kontakt med en lastebil i forbindelse med uhellet. Men politiet er så langt ikke sikker på om de to mistenkte traff lastebilen eller autovernet først.

Ført til arresten

Begge to de mennene ble innbrakt til arresten i Trondheim etter mistanke om promillekjøring.

- Det blir opprettet sak mot begge to. I tillegg til promillekjøringen vil de også måtte svare for uvettig kjøring. Vi driver nå og samler inn vitneavhør. De to skal ha forårsaket flere uønskede hendelser før krasjen med autovernet. Så får vi avhøre de to mennene, som begge er hjemmehørende i Verdal, når de blir edru, avslutter Tore Sparby.

Ingen av de to i ulykkesbilen er alvorlig skadet, men de ble likevel undersøkt av helsepersonell.

Etter å ha dirigert trafikken en kort stund, ble veien ryddet 06.53.