Slo vakt havnet selv på legevakta

Det er fortsatt noe uklart hva som skjedde utenfor et utested i Stjørdal natt til lørdag. Et vitne hevder at gjesten ble slått ned og sparket av ansatte ved utestedet.
Nyheter

Det var rundt midnatt, natt til lørdag, politiet meldte på Twitter at en mann hadde slått til en vakt på et utested i Stjørdal.

Mistenkte har også slått hodet sitt, melder politiet som sammen med ambulanse rykket ut til stedet.

Noe senere på natta kunne politiet meddele at den mistenkte mannen i 20-årene selv var kjørt til legevakta for en sjekk av tilstanden.

Uklart hendelsesforløp

- Politiet fikk en melding klokka 00.30 natt til lørdag om at vaktene på et utested i Stjørdal hadde tatt kontroll på en gjest på grunn av beruselse. Gjesten skal visstnok ha gått på en av vaktene, men foreløpig er det litt uklart hva som egentlig har skjedd. Det må avklares gjennom etterforskning av saken, sier operasjonsleder Kirsten Bergstrøm ved Politiet i Trøndelag til Bladet.

- Det er vanskelig å si konkret noe om hendelsesforløpet og hva som egentlig har skjedd. Gjesten hevdet at han hadde brukket nesen og fått brist i et ribbein under basketaket. Politiet venter på en anmeldelse på dette, og saken vil bli mer avklart gjennom etterforskningen som vil gjort av Stjørdal lensmannskontor, sier Bergstrøm.

Ble sparket mens han lå nede

Et vitne til hendelsen natt til lørdag sier til Bladet at det bare var vaktene og gjesten som var innblandet, og at det var en svært brutal behandling av gjesten som ble slått ned og sparket.

- Jeg så at gjesten ble kastet ut fordi han sov over en bardisk inne på utestedet. Jeg så også at vaktene var brutale med gjesten og at det ble et basketak der gjesten ble slått ned og sparket mens han lå nede. For meg så det ut som han var bevistløs da han ble sparket. Det var mye blod på stedet, sier et vitne til hendelsen til Bladet.

- Jeg så ikke at noen andre enn vaktene og gjesten var involvert i basketaket, som jeg opplevde som svært brutalt, sier vitnet, som selv ringte politiet for å varsle om hendelsen.