- Ble litt lei meg da jeg kom på jobb

Eier av butikken Story i Gata i Stjørdal synes det er sørgelig at ikke de flotte blomstene og krukkene får stå i fred for pøbel.

Knuste blomsterkrukker møtte butikkeier Christel Gustavsson Hofstad da hun kom på jobb for å åpne butikke i Gata søndag.  Foto: privat

Blomstene i de store krukkene i Gata får heller ikke stå i fred for pøbelstreker.  Foto: privat

Nyheter

Christel Gustavsson Hofstad forstår ikke hvorfor noen bruker seine kveldstimer og natta på å rive opp plater og knuse blomsterkrukker i sentrum.

- Vi er oppfordret til å pynte og lage det litt fint i Gata. Spesielt når det er så mange besøkende i Stjørdal er det trivelig med store og små blomsterkrukker fylt med flotte sommerblomster som pynter opp i Gata, sier hun.

Krukker knust

Søndag morgen kom hun på jobb og fant to av blomsterkrukkene sine knust og spredd utover fortauet utenfor butikken. I de store krukkene var det også revet opp blomster og slengt utover.

- Jeg ble litt lei meg da jeg kom på jobb for å åpne butikken til søndagshandelen. Det er trist å finne det slik, selv om det ikke er de helt store verdiene bør blomstene få stå i fred, sier Gustavsson Hofstad.

Alle må ta ansvar

- Nå bør vi alle ta ansvar for at Gata skal se pen ut hele døgnet, også de som ferdes her på kveldstid og på natta bør følge litt med på det som skjer, sier Gustavsson Hofstad, som uansett hærverk og pøbelstreker gleder seg over alle besøkende og alt som skjer i Stjørdal om dagen

.