– En laks i døgnet er nok

Laksefisker Tor Mikkelsen mener at reglene for gjenutsetting av laks bør strammes inn i Stjørdalsvassdraget.

Tor Mikkelsen mener at det burde vært begrensning på hvor mange lakser man får ta i Stjørdalselva.   Foto: Richard Bakken

Nyheter

Tor Mikkelsen har fisket i Stjørdalselva siden 2011. Han har sesongkort på Stjørdal Jeger- og Fiskerforenings (SJFF) vald og er en av aktive medlemmene i foreningen. Han har også deltatt i debattene på sosiale medier denne sommeren, hvor diskusjonene har gått høylytt om gjenutsetting av laks. Enkelte har gått så langt at de har kaldt fiske som foregått som idioti. Spesielt i den perioden elvetemperaturen var høy. Da ble det rapportert om død laks fra mange vald, og mange mistenkte at dette var et resultat av mislykket gjenutsetting.