Lokalene til Bladet i 4. etasje på Torgkvartalet skal pusses opp og gjøres om. Fra torsdag og rundt tre måneder frem i tid blir mediehuset å finne i Triangel Park ved rådhuset.

Tidsriktige lokaler

– I forbindelse med at vi har inngått en ny leieavtale med Vennatrø Gruppen om å fortsette leieforholdet vårt i Torgkvartalet, benytter vi anledningen til å pusse opp og tilpasse de lokalene vi har. Vi ønsker oss mer tidsriktige lokaler som er tilpasset den arbeidshverdagen vi har i dag, sier daglig leder i Bladet, Alf Erik Sakshaug.

– Hvordan blir de nye lokalene?

– Det blir en åpen løsning med tilgang til flere såkalte stillerom. Vi har også blitt færre i organisasjonen på de ti årene vi har vært på Torgkvartalet frem til i dag. Derfor har vi også behov for litt mindre areal enn det vi har. Vi har også fremleid en del av lokalene våre til Fonnfjell, som nå flytter ut. Det gjør at vi flytter våre nye lokaler helt frem, sånn at det første man møter på når man går ut av heisen i 4. etasje vil bli Bladet.

Flyttelass

Flyttelasset ned til Triangel Park går på torsdag, og i løpet av dagen vil både markedsavdeling og redaksjon være på plass i de midlertidige lokalene.

– Inngangen til de midlertidige lokalene blir fra Parkvegen som går mellom Triangel Park og rådhuset. Der blir vi å treffe i første etasje. Vi vil fremdeles ha postkasse på Torgkvartalet, så for dem som for eksempel leverer kryssord, kan de fremdeles gjøre det på vant plass.

– Når flytter Bladet tilbake på Torgkvartalet?

– Planen er at vi skal flytte inn i nyoppussede lokaler i medio november, sier Alf Erik Sakshaug.