Helena (20) får jakte videre på kjærligheten

Ble valgt ut til gruppedate.

Helena Lunnan (nr. to fra høyre) ble valgt ut til gruppedate av sauebonden Bjørn Hammer.  Foto: TV2

Nyheter

Årets utgave av Jakten på kjærligheten er godt i gang. Stjørdalskvinnen Helena Lunnan (20) skal forsøke å sjarmere sauebonden Bjørn Hammer fra Selbu i beste sendetid på TV2 i høst.

– Glad

Hun var blant de sju kvinnene som ble plukket ut til speeddate, og mandag kveld var 20-åringen blant de fem som ble valgt med videre til en gruppedate.

– Jeg ble veldig glad og jeg fikk en god følelse. Jeg ville bli enda bedre kjent med ham, og det får jeg muligheten til nå. Det bekrefter også at kjemien mellom oss stemte på speeddaten, sier Lunnan til Bladet.

– Men det var nervepirrende å vente på selve valget, legger hun til.

LES OGSÅ: – Jeg var i min egen verden og husker ikke alt som ble sagt

Felles interesser

Helena Lunnan har tidligere uttalt til Bladet at hun ble nysgjerrig på bonden da hun så presentasjonen på Tv i vår.

– Det var noe som fenget meg. Bjørn virket trivelig, imøtekommende og snill, og vi hadde felles interesser. I tillegg var han jo kjekk å se på. Det ble ikke et langt og detaljert brev, men jeg skrev om meg selv og mine interesser, sa Lunnan.

Stjørdalskvinnen bor i Vassbygda og er inne i sitt andre studieår på sykepleien i Levanger.