Vil ha Arnstad på andreplass

Senterungdommen med tydelig signal til lokallagene før nominasjon til fylkestingsvalget.

Styret i Trøndelag Senterungdom har signalisert at de vil ha deres egen Ada Johanna Arnstad på 2. plass på fylkestingslista foran neste års fylkestingsvalg.  Foto: Senterpartiet

Nyheter

Fylkesstyret i Trøndelag Senterungdom møttes søndag for å avgjøre spørsmålet om hvem de skal fremme som ungdomskandidater.

Ada Johanna Arnstad (26) fra Skatval er leder i Senterungdommen nasjonalt og har signalisert at hun ønsker å stå på fylkestinglista. Hun er vedtatt som fremste ungdomskanidat for Trøndelag Senterungdom.

Fylkeslaget har store ambisjoner på vegne av ungdommen og oppfordrer lokallagene om å sette Arnstad på 2. plass til fylkestingslista.

- Ada har vist seg å være en svært god stemme for ungdommen gjennom sitt lederverv i senterungdommen. Ada er en dyktig og reflektert politiker, som vil bli en sterk stemme for å bidra til gode løsninger for det nye Trøndelagsfylket. Vi har valgt Ada fordi vi mener at hun vil gjøre en god jobb som ungdomskandidat for senterungdommen, skriver fylkesleder Dorthea Elverum om begrunnelsen fra fylkesstyret i en pressemelding.

Arnstad selv er godt fornøyd med støtten fra senterungdommen på hjemmebane.

- Jeg er veldig stolt og takknemlig over at Trøndelag Senterungdom har valgt meg til ungdomskandidat,  sier en opprømt Arnstad.

Hun er mer enn klar til å vende nesen hjem for å gjøre jobb på fylkesnivå.

- Jeg gleder meg til å komme heim og legge ned en stor arbeidsinnsats for Senterpartiet og ungdom i fylket vårt. Vi skal kjempe for at trønderske ungdommer har en nærskole med brede og gode tilbud, ikke sentraliserte skoler med karakterbasert opptak, sier Arnstad videre.

Ola Husa Risan (23) fra Oppdal er foreslått som andre ungdom som senterungdommen ønsker på topp ti på fylkestingslisten.