Morten videre med egen låt på Idol-audition

Morten Strøm fra Kvislabakken fikk gullbillett til bootcampen i Oslo.

Morten Strøm mottar gullbilletten av Tshawe Baqwa og meddommerne Cilje Larsen Borgan og Gunnar Greve.  Foto: Ida Vie/TV 2

Nyheter

21-årige Morten Strøm deltok på TV 2s Idol-audition fra Trondheim. Her fremførte han sin egen låt «Come Home And Flow With Me».

Det falt i smak hos dommerpanelet bestående av artistmanagerne Gunnar Greve og Silje Larsen Borgan, samt artist Tshawe Baqwa fra Madcon.

– Jeg synes ikke at audition gikk så veldig bra. Det kan være for at jeg fikk nerver av blikket til dommer Gunnar Greve. Det ser ikke ut for at han liker noe av det man gjør. Han var så skeptisk i blikket og da mistet jeg litt formidlingsevne.

Fornøyd

– Misfornøyd?

– Jeg var både fornøyd og misfornøyd. Gunnar Greve skjønte ikke budskapet med sangen min. Mens Tshawe han skjønte det. Han elsket sangen og sammenlignet meg med John Lennon og Bob Marley, sier Morten som fikk et ja fra alle dommerne.

Morten deltok også i Idol for to år siden. Da kom han også til bootcampen i Oslo, men røk ut ved første siling. Nå satser han på å nå lengre.

– Bootcamp blir veldig spennende. Jeg må komme meg gjennom den første silingen, hvor halvparten går ut, sier Morten Strøm.

120 videre

Det er cirka 120 deltakere som går videre fra Idol-audition i byene Oslo, Bergen og Trondheim.

Første program fra bootcamp sendes på TV 2 onsdag 19. september.