Feiret 30-årsdagen til fjells

Stjørdal Trekkspillklubb runder 30 år i 2018. Dagen ble feiret på Nordpå Fjellhotell i Haltdalen med musikk og mimring.

Jubilerende trekkspillere. 1. rekke fra venstre: Anne Lise Hovdal, Marit Rabben og Ellinor Grøtte. 2. rekke Rolf Tiller, Per Leif Grøtte, Einar Melvold, Egil Stamnsve og Jon Drøyli. 3. rekke Hans Mogren, Knut Krogstad og Petter Malvik.  Foto: Privat

Nyheter

Stjørdal trekkspillklubb ble stiftet høsten 1988. Det vil si at klubben har spilt trekkspillmusikk i 30 år sammenhengende. Jubileet ble feiret ved at klubbens medlemmer og deres ektefeller dro til Nordpå Fjellhotell i Haltdalen.

Spilte underveis

Trekkspillgjengen så fram til en flott feiring i fjellheimen, men klarte ikke å kjøre helt fram før de måtte fram med instrumentene.

– Den første opptreden ble gjennomført under kaffepausen på Størens bageri, til stor glede for andre kunder ved veikroa. Initiativtaker til denne spillingen, bassist Hans Mogren, var godt fornøyd med innsatsen i og med at ingen forlot lokalet før spillingen var over, sier Egil Stamnsve.

Ønsker flere medlemmer

Programmet på Fjellhotellet i Haltdalen var enkel. Før gallamiddagen var det trekkspillmusikk i peisestua, og etter en flott middag med mange gode historier, ble det mere trekkspillmusikk til langt ut i di små timer.

– Stjørdal Trekkspillklubb består i dag av 14 medlemmer, 12 trekkspillere pluss gitarist og bassist. Det har i alle disse årene vært medlemmer fra Malvik kommune, og klubben ønsker seg flere medlemmer, så det er bare å ta kontakt, fortsetter Egil Stamnsve.

Trekkspillentusiastene øver annenhver onsdag og de lover et trivelig miljø for de som kan tenke seg å bli med.