Ber bøssebærere melde seg på

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 21. oktober.

Varaordfører Ole Hermod Sandvik (H) leder arbeidet med TV-aksjonen i Stjørdal. I bakgrunnen komitémedlemmene Anne Mari Grønseth, Inger Johanne Overvik Uthus, Elin Friheim, fylkeskoordinator Nina Gulzari, Siv Sætran, Inge Auran, Annette Jensen og Karin Knutsen.  Foto: Jan Erik Sundøy

Nyheter

– Nå oppfordrer vi frivillige bøssebærere til å melde seg, sier Stjørdals varaordfører Ole Hermod Sandvik.

Han leder årets innsamlingsaksjon i Stjørdal. Komitéen som planlegger aksjonen som går av stabelen søndag 21. oktober, er godt i gang med forberedelsene.

– TV-aksjonen er en gedigen dugnad. Nå oppfordrer vi folk som kan tenke seg å være bøssebærere om å melde seg, sier varaordfører Ole Hermod Sandvik.

Han ber folk gå inn på nettsida blimed.no og melde seg på.

– Uten mange frivillige bøssebærere blir det vanskelig å få innsamlingsaksjonen i havn på skikkelig vis, sier Sandvik.

Stjørdalspolitikerne går foran med et godt eksempel. Mange av dem er med både på forberedelsene og skal gå som bøssebærere søndag 21. oktober. Nå vil de ha med flere.

Stjørdalspolitikerne har til og med gitt et betydelig pengebidrag på forhånd. Et enstemmig formannskap har gitt 30.000 kroner til høstens TV-aksjon.

Inntektene fra årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Med pengene som kommer inn, vil Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Det vil bymisjonen gjøre ved å tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap – en seng eller en samtale. Slik vil Kirkens Bymisjon bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Pengene som samles inn under høstens TV-aksjon, skal skape 700.000 møter mellom mennesker.