Forbereder ny kunstutstilling

Borghild M. Antonsen og medlemmene i Malvik kunstforening holder utstilling i Kirkestua for niende år på rad.

Borghild Melvold Antonsen har vært med i Malvik Kunstforening siden starten, men ble aktiv først fra rundt 2001. Arkivfoto: Odd Rune Wang  Foto: Arkivfoto: Odd Rune Wang

Nyheter

– Det har blitt en tradisjon vi ikke kan slutte med, sier Borghild Melvold Antonsen.

Hun har sittet som leder i Malvik kunstforening i fem år og forbereder i disse dager den årvisse kunstutstillinga i Malvik kirkestue. Arrangementet foregår 10. og 11. november og er et samarbeid mellom foreninga og kirkestuekomiteen.

Variert innhold

Det er i hovedsak medlemmer fra den lokale foreninga som stiller ut sitt arbeid og som vanlig vil flere kunstformer være representert.

–Det blir mest billedkunst, men også litt vevnader og strikk. I år har vi forsøkt å få med oss noen utstillere utenfra også, men det har vist seg å være litt vanskelig. Det er mange messer rundt omkring på denne tida, sier Antonsen.

Salgsutstilling

Hun forteller at det utstilte håndarbeidet er til salgs og at overskuddet fra kaffeservering og loddsalg går til drift av Malvik kirkestue.

– Utstillinga bruker tiltrekke seg en del folk. Kirkestuekomiteen har tatt inn litt penger på dette arrangementet de siste årene, sier Antonsen.

Usikkert antall

Påmeldingsfristen for å stille ut produkter i Kirkestua er satt til 5. november. Antonsen har et håp om å engasjere mellom 10 og 15 kunstnere.

Malvik kunstforening har 80 registrerte medlemmer, men bare et tjuetalls betegnes som aktive.