Denne gjengen utklasset Sørlia i finalen

Malviks seniorlag for damer hadde ingen problemer med å beseire Sørlia i sluttspillfinalen i 7-er fotball i Abrahallen.

Malvik-damene hadde god grunn til å juble etter finaleseieren, bak fra v. Cecilie Nordahl, Trine Nøstmo, Lovise Vist, Stine Størseth, Oda Husby Løken og Nicoline Nilsen. Foran fra v. Synnøve Sandvold, Helene Lindtner Melhus, Nora Skille Hestnes, Linnea Myrbekk og Lise Venæs Austeng.   Foto: Frank Skaufel

Nyheter

11-2 ble resultatet, men forsvarskjempen Trine Nøstmo var ikke helt fornøyd med prestasjonene før pause.

- Vi var nok litt nervøse før kampen, og ble stresset i førsteomgangen, sier 25-åringen, som kom fra andredivisjonsspill i Nidelv foran denne sesongen.

Ledet 6-2

Likevel var stillingen 6-2 svært så betryggende midtveis i kampen. Etter hvilen pakket malvikingene forsvaret sammen, og fortsatte effektiviteten fremover.

- Vi fikk ned ballen, og begynte å spille bedre sammen. Sørlia var egentlig ingen trussel, og jeg følte vi hadde god kontroll, sier Nøstmo, som tegnet seg på scoringslisten i andreomgang.

Sluttspillseieren var viktig for malvikingene.

- Det var kjempemoro å avslutte sesongen på denne måten. Etter kampen var hele gjengen både glade og lettet for at det gikk så bra, forteller hun.

Best i sør

Årets fjerdedivisjon var todelt, med en serie i det gamle Sør-Trøndelag og en i nord. Sørlia fra Steinkjer vant sin serie, mens Malvik var ganske så overlegne i sin.

- Vi gikk på to tap, ellers ble det ganske mange overlegne seiere. Den største seiermarginen var 23-0, forteller Nøstmo, som også var med på å rykke opp til tredjedivisjon med Malviks 11-er lag for damer.

- Det var moro å spille 7-er igjen i år, men jeg liker best 11-er-fotball. Neste år ønsker Malvik å stille med to damelag i 11-er, ett i fjerde- og ett i tredjedivisjon. Vi trenger flere spillere, og er noen interesserte er det bare å ta kontakt, sier Vikhammer-jenta. 

Nøstmo, som jobber som barnehagelærer ved Sveberg barnehage, hadde en travel lørdag. Kun noen timer etter finaleseieren i Abrahallen gjorde hun seg klar for å spille tredjedivisjonskamp Vikhammer.