Knuste inngangsdøra og tok seg inn på bensinstasjon

Mann i 20-årene pågrepet etter innbrudd i Hommelvik.

En mann brøt seg inn i Circle K-stasjonen i Hommelvik natt til tirsdag.   Foto: Bjørn Fuldseth

Nyheter

Politiet fikk melding om innbrudd ved Circle K-stasjonen i Hommelvik sent mandag kveld.

– Meldingen gikk ut på at en person hadde knust inngangsdøra og befant seg inne på stasjonen, sier politoverbetjent Arne Henrik Ulvin ved Stjørdal lensmannskontor.

Utløste brannalarmen

Vedkommende tok med seg noen sjokolader før han forsvant igjen. Mannen, en mann i 20-årene fra Malvik, ble senere pågrepet av politiet på sin bopel. Han ble framstilt for lege.

– På vei til legevakta gjorde han skade på enkelte ting bak i politibilen. Og på legevakta utløste han brannalarmen. Mannen ble vurdert frisk nok til å sitte i arresten, og han ble kjørt til Trondheim i løpet av natta, forteller Ulvin.

Mannen er en kjenning for politiet. Politioverbetjent Ulvin opplyser til Bladet at flere virksomheter i Hommelvik har hatt sine utfordringer med han den siste tiden.

Kastet gjenstander

– Det er en person som skaper en del frykt. Nå vil han bli forsøkt avhørt i dag, og han skal få videre oppfølging av både politiet og andre hjelpeinstanser. Det vil bli vurdert ulike tiltak, sier Arne Henrik Ulvin.

Mannen skal også ha satt flere handlevogner i veibanen og kastet gjenstander rundt seg i forbindelse med innburddet ved Circle K-stasjonen.