Burger King vil ha nattåpent

Stor pågang gjør at Burger King nå har søkt om utvidet åpningstid.

Thomas Hammeren (t.h) merker stor pågang fra yrkessjåfører. Her er han avbildet sammen med medarbeiderne Cassandra Jæger Williams og Maia Nygaard i forbindelse med åpninga av burgerrestauranten.   Foto: Line Mette Finnøy

Nyheter

Daglig leder ved restauranten, Thomas Hammeren bekrefter til Bladet at de vurderer å utvide åpningstidene sine i helgene fra 23 til 04.

- Vi har merket stor pågang fra blant annet yrkessjåfører som gjerne ønsker å ha en plass de kan stoppe å spise mat, forteller Hammeren.

LES MER: Kø da restauranten åpnet

Politiet vil ikke ha "varmestue"

Søknaden er enda til behandling hos kommunen. I en uttalelse fra Politiet til kommunen skriver de at tidligere erfaring med nattåpne restauranter i Stjørdal ofte innebærer ordensforstyrrelser og behov for assistanse fra politiet.

- En "varmestue" for de som er på vei hjem fra byen er ikke ønskelig, heter det i uttalelsen fra politiet.

De skriver derimot at de ikke er i mot utvidet åpningstider, forutsatt at det er innenfor retningslinjene for servering i Stjørdal kommune. Som i praksis betyr at det åpnes for servering fra luke til klokken 04 i helgene.

- Vi er veldig klare på at folk som er på vei hjem fra byen medfører slitasje både på restaurant og ansatte, og det har aldri vært vår intensjon å ha en "varmestue" på nattestid. Det er i hovedsak yrkessjåfører vi ønsker å nå med denne åpningstiden, forklarer Hammeren.

Men han utelukker ikke at det kan åpnes for salg til fotgjengere på nattestid også.

LES MER: Måtte ansette flere

Håper på nye åpningstider til nyttår

- Nå er jo denne prossesen fremdeles under behandling, og vi har enda ikke utarbeidet detaljene for hvordan vi skal gjennomføre dette. Vi vurderer selvfølgelig hvordan vi også kan tilby mat til de som er på vei hjem fra byen også. Det er jo ingenting som er bedre enn å få i seg litt mat og komme seg hjem i seng når klokka nærmer seg 04 på natta, sier Hammeren.

Han håper på at søknadsprossesen er i boks slik at de kan starte med de nye åpningstidene allerede ved årsskiftet.