Ingen er savnet etter brannen i Elvran

Det skal ikke være fare for spredning. Politiet har fått kontakt med eieren.

Flere bygninger i Lånke er totalskadet i brannen.   Foto: Erling Skjervold

Nyheter

Ifølge 110-sentralen i Nord-Trøndelag rykket brannvesenet ut lørdag morgen etter melding om at en bolig i Elvran var overtent.

– Vi har vært der ei stund nå, men boligen var så å si nedbrent da vi kom dit, så det drives nå mest med etterslukking, forklarer alarmoperatør ved 110-sentralen, Christina Wågan.

Like etter klokken 10 lørdag formiddag opplyser politiet at de har fått kontakt med vedkommende som bor på adressen. Det betyr at ingen er savnet i brannen.

Vanskelige arbeidsforhold

Politiet fikk melding om brannen på et gårdstun i Elvran klokka 06.02. Operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt opplyser om at det er veldig vanskelige arbeidsforhold på stedet, på grunn av kraftig vind og vanskelig adkomst.

– Brannvesenet har kommet frem med et par vogner nå. Samtidig jobber vi intenst med å finne ut om det er noen personer som har tilhold i huset, sa Lægdheim tidligere i dag morges.

Klokken 07.42 melder politiet at flere bygninger er nedbrent og totalskadet. Videre skriver de at det ikke skal være fare for spredning til andre boenheter i området.

Flere bygninger

– Både våningshuset og driftsbygningen er totalskadet. I tillegg skal det være flere mindre bygninger på stedet som også er skadet som følge av brannen, sier Lægdheim.

Like etter klokken 10 lørdag formiddag opplyste politiet på Twitter at brannvesenet når driver med etterslukking av brannen. Etterforskning av brannen er iverksatt.