Aksjonsleder Petter Spolén

- Jeg er skikkelig stolt av gamingmiljøet

- Helt magisk sier Kreftforeningen om Naireks og bidraget til kreftsaken.

John Freddy Jakobsen streamer for kreftsaken. Med årets aksjon har det blitt tilsammen 300.000 kroner til Kreftforeningen. 

Nyheter

- 95.000 kroner har kommet inn.  Målet deres var litt høyere, men bare ubetydelig. For oss er dette bare et så viktig bidrag, sier aksjonsleder Petter Spolén hos Kreftforeningen. Han var gjest på streamen til «Naireks» under aksjonen forrige helg.

En ny kanal

- Dette er et nytt fint bidrag til forskning, til å bedre livskvaliteten til de som er rammet av kreft og deres familier. Vi er utrolig takknemlig, sier Spolén.

Petter Spolén hos Kreftforeningen på streamen til «Naireks» forrige helg.  Foto: Privat

 

Aksjonslederen synes det er flott og interessant å se at Kreftforeningen når ut til et nytt publikum gjennom spilling.

- Det er ikke så mange som har gjort noe lignende. «Prebs og Dennis» har hatt noen youtubesendinger og fått inn penger. Jeg håper det er en trend. Jeg er skikkelig stolt av gamingmiljøet. Dette er helt magisk, sier Spolén, sier han.

- Aldri gi opp!

«Naireks» John Freddy Jakobsen i Malvik har som slagord «aldri gi opp». Det hadde han ikke lyst til å gjøre denne gangen heller. Målet for aksjonenvar å få inn 110.000 kroner forrige helg.


John Freddy «gamer» for livet

Youtuberen John Freddy Jakobsen og gaming-venner har samlet inn over 213.000 kroner til kreftsaken.

 

Naireks og medhjelpere i 48 timer. Seerne som fulgte med fra PCer hjemme og kunne være med og spille dataspill, se på diverse på diverse underholdning.

For å prøve å komme helt i mål inviterte han til en ny stream sist helg: «La oss spille dataspill», 24 timer. Det resulterte i  11.000 kroner ekstra i helga og sluttsummen på 94.159 kroner.

– Sluttsummen avviker noe fra beløpet som står på Kreftforeningens innsamlingsside, men det er fordi noen donerte på fjorårets aksjon, men vår sum er riktig og den endelige, sier Jakobsen.

Får støtte

– Hvordan har du greid å engasjere så mange unge?

– Jeg tror mange engasjerer seg fordi de kan relatere seg. Jeg er en godt likt personlighet i gamermiljøet, og det er mange som vil støtte meg når de ser hvor hardt jeg jobber for dette, sier Naireks som takker alle hjertelig for innsatsen.

– Tusen takk til alle som har snakket, delt, bidratt, brukt av sin tid for å få dette mulig. Tusen takk til de som tok tog, fly i flerfoldige timer for å være med på 48 timers sending. Takk til sponsorene og samarbeidspartnere - Logitech G, Nidaros Data, Cut Throat Barbershop, TotalLyd og Fandrops. Aldri gi opp! avrunder youtuberen i Malvik.


Gamernes «Kamp mot kreft»:

Fikk inn 83.000 kroner på 48 timer

Streamer på nytt denne helga for å nå målet på 110.000 kroner til Kreftforeningen.