Kollisjon mellom tankbil og personbil

Én person sendt til sykehus etter trafikkulykke i Meråker.

Et vogntog og en personbil kolliderte på E14 i Meråker onsdag ettermiddag. Det skjedde ved avkjøringen til Meråker Alpinsenter.  Foto: Erling Skjervold

Nyheter

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på E14 i Meråker onsdag ettermiddag. En tankbil og en personbil kolliderte like ved avkjøringen til Meråker Alpinsenter.

– Det har vært en kollisjon mellom en tankbil og en personbil. Våre meldinger går ut på at det er to skadde i forbindelse med trafikkulykken og at den ene skal sitte fastklemt, sier Svein Åkervik ved operasjonssentralen i Trøndelag politidistrikt.

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokka 13.54.

Fløyet til sykehus

Innsatsleder Veronika Hammer ved Stjørdal lensmannskontor opplyser til Bladet at sjåføren av personbilen er alvorlig, men ikke kritisk skadet.

– Sjåføren er fraktet til St. Olavs Hospital i luftambulanse, sier Hammer.

Sjåføren av tankbilen i ambulanse til St. Olavs Hospital i Trondheim. Vedkommende klaget på smerter i brystet.

Personbilen var på tur østover, mens tankbilen kjørte vestover da kollisjonen skjedde.

Frakter propan

Tankbilen som er involvert frakter til daglig propan. Men operasjonsleder Åkervik sier at det er ingenting som tyder på at det er noe skade på tankene på bilen.

– Vi vet heller ikke med sikkerhet om det er propan på tankene. Så vi anser ikke skadestedet som farlig nå. Det er ingen røyk eller ild i forbindelse ulykken, sier Åkervik.

Bilberging

E14 var stengt en periode etter trafikkulykken under berging av kjøretøy. Veien ble åpnet for trafikk igjen like før klokka 18 onsdag kveld.