– Vil presse stjørdalingene med i utvidet Miljøpakke

Fylkespolitikerne vedtok å flytte sonegrensa for buss i Mostadmark og bestemte samtidig at grensa på Gevingåsen skal være en del av forhandlingene om byvekstavtalen med Trondheim.

Om pendler Marius Leikvoll, og andre passasjerer med AtBs busser fra Stjørdal, skal få samme billettpris som passasjerer fra Malvik blir en del av forhandlingene om en utvidet Miljøpakke i byvekstforhandlingene med Trondheim. Arkivfoto: Bjørn Fuldseth 

Jeg tror at ordføreren og varaordføreren i Malvik må belage seg på flere gåturer over Gevingåsen når de skal delta på Trøndelagsmøtet på Hell

Nyheter

Hovedutvalg for transport i fylkeskommunen har vedtatt at sonegrensen for buss på Gevingåsen skal være en del av forhandlingene om byvekstavtalen med Trondheim. Skal passasjerer fra Stjørdal til Trondheim få samme pris på bussbillettene som fra Malvik, må en flytting av sonegrensen inn i forhandlingene om byvekstavtalen, som skal erstatte dagens Miljøpakke. Det vedtok flertallet (Ap, KrF, Sp, SV, MDG) i sitt møte torsdag.