– En travbane vil utløse en dominoeffekt

Det sier Johan Ludvik Bjørnstad og viser til hva som har skjedd med jorbruket ved etableringer av andre travbaner. Behandling av arealplanen er utsatt til april.

Johan Ludvik Bjørnstad (t.v.) her sammen med Nils Kvarving og naboer rundt den planlagte travbanen, mener at å åpne for annen virksomhet enn landbruk vil ødelegge hele grenda som produksjonsområde for mat.   Foto: Richard Bakken

Nyheter

Mandag var senterpartitopper og naboer til den planlagte travbanen ved Leistadkrysset samlet på gården Bjørnstad Nordre for å understreke hvor viktig det er å ikke slippe til næring eller travbane midt i vernesonen for landbruk. En ny arealplan for Malvik skal vedtas denne våren og naboene har mobilisert i lang tid for at det ikke tillates å etablere en travbane i grenda.