Russen tar et krafttak for kreftsaken

Førstkommende onsdag går 120 russ fra Ole Vig ut med innsamlingsbøsser i Stjørdal.

Russen ved Ole Vig skal onsdag i neste uke samle inn penger til Krafttak mot kreft. Fra v. Andrea Katrine Stokke (ansvarlig for digital innsamling og næringsliv), Erlend Halvorsen (PR-ansvarlig), Elena Cecilia Hjertø (aksjonsleder).   Foto: Privat

Nyheter

Det er en årlig tradisjon at russekullet ved Ole Vig videregående skole stiller på dugnad og samler inn penger til gode formål.

Mål å slå fjoråret

Etter skoletid onsdag 13. mars tar 120 russ med seg innsamlingsbøssene og tar en runde rundt om i Stjørdal. Målet for årets russekull er å kunne samle inn mer enn fjorårets russ, som samlet inn imponerende 200.000 kroner på sin dugnad.

– Vi vil gå forskjellige steder, der vi får det til, her på Stjørdal denne ettermiddagen. Da håper vi folk er hjemme og klare med sine bidrag. Vi har som mål å samle inn mer enn de klarte i fjor. De som ikke har kontanter å putte på bøssene kan bidra til kreftsaken ved å Vippse penger til 461010, sier Erlend Halvorsen i Aksjonskomiteen hos russen.

Positive russ

– Er det vanskelig å få ungdommene til å gå med bøsser?

– Nei da, det går greit å få folk med på dette, og ikke noe problem å få med russ til å gå rundt med bøsser. Nå oppfordrer vi alle som får besøk av bøssebærere om å gi penger til kreftsaken, sier Halvorsen.

Godt i gang

Innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft skjer i regi av Kreftforeningen. Fredag ble det opplyst på foreningens hjemmeside at det allerede var samlet inn 1.619.469 kroner, og at 297 grupper rundt om i landet var registrert med i aksjonen.