Studenter overtar butikken for én dag

– Vi har vært på opplæring og holder på å forberede oss på å ta over Rema-butikken på Evja, sier videregåendestudent Kenneth Rølvåg Halsan (17) fra Elvran.

Elever fra service,salg og sikkerhet har vært utplassert på Rema Husbyfaret. Bak fra v.: Per Morten Dalåmo, Ilyas Dahir, Anders Hyldmo, Ole Alexander Hyndøy, Kenneth Halsan, Petter Nilsen Skansen, Celine Stokke, Nora Elise Juliussen og Ramona Nilsson Rismark. Foran fra v.: Kim Rygh, Born Kinburan, Berit Slettan, Sara Lyngvær Skjevik, Thea Husby Ervik, Sara Faanes, Tina Daffinrud og Tasanee Berg.  Foto: Runar Vollan

Nyheter

I løpet av de tre siste ukene har studentene fra videregående kurs 2 på Service, salg og sikkerhet (2SSA) ved Ole Vig videregående skole hatt et prosjekt som går ut på å overta driftsansvaret for en Rema-butikk en hel dag. Ungdommene gleder seg til å ta over alle rollene i butikken i Husbyfaret den 28. mars.