Har plass til flere barn i sommer

Kimen-sommer utvider, og lover mange spennende aktiviteter for de yngste.

Veronica Vedal skal lede årets Kimen-sommer i Stjørdal. Hun får med seg Emma Sofie Vik på laget.  Foto: Lars Sørnes

Nyheter

– Vi er godt i gang med planleggingen, men vi har ikke alt spikret ennå. Det ligger an til å bli en skikkelig bra sommer, sier Veronica Vedal.

Hun er årets sjef for Kimen-sommer sammen med Emma Sofie Vik. Aktivitetstilbudet gjelder for barn mellom 1.- og 4.-trinn i Stjørdal kommune i ukene 26, 27, 28, 31 og 32. 

Åpner påmelding 1. april

– Det blir flere turer, kino, ute- og inneaktiviteter, kunst og håndverk, mye lek, skattejakt og høytlesing, for å nevne noe. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Veronica Vedal.

Hun er til daglig klubbarbeider ved Carbon fritidsklubb i Kimen kulturhus. Vedal har også jobbet mange år i skolefritidsordning og med sommeraktiviteter i regi av Stjørdal kommune tidligere.

– Dette blir kjempespennende å få være med på, understreker hun.

Påmeldingen starter 1. april. Som i fjor vil det være først til mølla-prinsippet som gjelder.

– Jeg oppfordrer foreldre og foresatte til å være tidlig ute med å søke om plass. Det kan fylle seg opp raskt, sier Veronica Vedal.

Nytt av året er at det er åpnet opp for flere plasser. De to første ukene – uke 26 og 27 – tar de imot 80 barn, mens det er 40 plasser de siste tre ukene.

– Vi får med flere voksne, og både tiden for avlevering og henting blir utvidet i år, sier Vedal.

Foreldremøte

I uke 26 er Kimen kulturhus utleid til UKM-landsmønstringen. Dermed blir aktivitetene den første uken flyttet til Fosslia fjellhall.

– Det tror jeg vil fungere utmerket. Ellers vil basen være i og rundt Kimen, sier Vedal, som ser fram til å samarbeide med Emma Sofie Vik. Sistnevnte er barne- og ungdomsarbeider ved Fosslia skole.

– Det vil bli satt opp et foreldremøte til alle som er påmeldt når det nærmer seg oppstart, sier Veronica Vedal.

Påmelding skjer på Facebook-siden til Kimen-sommer og på Stjørdal kommunes hjemmeside.